Nieuws
Vrachtwagen Scania

Nieuwe vrachtwagen Scania 420R SUPER voor Pascal

Pascal Verleun is de trotse chauffeur van deze nieuwe Scania Highline 420R Super uitvoering.

Na ruim 8 jaar de wegen te hebben verkend met een Mercedes Actros, waarmee hij bijna 800.000 kilometer binnen de Benelux heeft afgelegd. Ondanks het comfort van de Mercedes was zijn liefde voor Scania vrachtwagen niet verloren gegaan, zijn grote wens was om weer een Scania vrachtwagen te kunnen rijden.

Uiteraard geven wij graag gehoor aan de wensen van onze chauffeurs en is er gekozen voor deze nieuw Scania 420R Super.

Deze nieuwe Scania vrachtwagen is een mobiel huis op wielen en is uiteraard voorzien van alle benodigde voorzieningen. Met een luxe chauffeursstoel, koelkast, bed en voldoende ruimte om er prettig mee te werken. Of het nu vroeg in de ochtend is voor een spoedlevering, of een levering van een lengtepallet van 4 meter op een snikhete zomerdag waar een koel briesje in de cabine een zege is. Ook op winterse dagen zorgt deze nieuwe Scania vrachtwagen voor comfort, de stand kachel zorgt ook tijdens deze koude dagen voor een aangename cabine temperatuur.

Een oplegger met laadklep en een elektrische palletwagen maakt het mogelijk om de pallets of kratten overal te leveren zonder grote inspanningen van de chauffeur.

Met bijna twee decennia ervaring bij Das Koerier is Pascal een van onze eerste medewerkers. Met een staat van dienst van twintig jaar vertegenwoordigd hij niet alleen de toewijding en vaardigheid van een ervaren chauffeur, maar ook de essentie van wat Das Koerier als bedrijf is. Een plek waar chauffeurs jarenlang met plezier werken.

Onze bedrijfscultuur is er een van respect, samenwerking en ondersteuning. We zien onze chauffeurs niet alleen als medewerkers, maar als waardevolle teamleden en vrienden die bijdragen aan het succes van ons bedrijf. Het feit dat onder anderen Pascal zo lang bij ons is, is een statement aan de kracht van die cultuur.

Wij zijn uiteraard erg blij met Pascal en we hopen dat hij nog vele jaren met veel plezier allerhande pallets, kratten en kasten zal leveren over heel Nederland, België en Luxemburg.

 

De chauffeur aan het woord

Toen ik een kleine 20 jaar geleden bij toeval vanuit een andere werkgever bij Das Koerier terecht kwam voelde het als een warm bad. Een klein familiebedrijf met korte lijntjes.

In die tijd hadden we nog maar één trekker oplegger. Ik ben naar verloop van tijd met de Scania Torpedo bakwagen gaan rijden, en later ben ik doorgeschoven op de trekker oplegger, een Scania R380 Highline.

Aangezien de komst van de Next- Gen modellen uiteindelijk 2 jaar vertraging hadden en Jos geen (oud model) wilde aanschaffen zijn we bij een Mercedes Actros uitgekomen.

Aangezien ik nu weer aan de beurt was voor een nieuwe trekker heb ik deze prachtige 420R gekregen waar ik heel content mee ben het voelt een beetje als thuiskomen zeg maar.

Uiteindelijk is het bedrijf in de kleine 20 jaar dat ik er werk flink gegroeid . Het is nog steeds een familie bedrijf met korte lijntjes waar service hoog in het vaandel staat hier identificeer ik me graag mee.

Nieuws

01/03/2024

Wagenpark

Nieuwe vrachtwagen Scania 420R SUPER voor Pascal

02/01/2024

Algemeen

Milieu certificaat 2023 HVO brandstof

14/12/2023

Milieu nieuws

Installatie Laadpalen Versnelt Groene Revolutie bij Das Koerier

14/12/2023

Milieu nieuws

Trafohuis

05/06/2023

Wagenpark

Peugeot E-Partners

23/05/2023

Algemeen

Nieuwe Toyota Heftruck